Reconversie profesională în HR de IT, Ediția 2

26.01.2019 | 10:00 – 14:00
Iași

Vrei să te faci HR de IT sau HR și nu știi de unde să începi?

Hai să aflăm împreună de unde începi!

Alături de mine, pe baza unei prezentări ample îți voi explica ce înseamnă industria IT, ce înseamnă recrutarea, HR admin, ce e marketing de HR, ce e un rol strategic, ce tool-uri se folosesc și multe altele.

După prezentarea mea, vei avea parte de doi invitați care îți vor povesti cum au făcut tranziția spre HR și mai ales spre industria de IT.

Speaker – Diana Avirvarei

Sunt Diana Avirvarei și lucrez în domeniul de HR din anul 2011. Am ales industria IT tocmai pentru deschiderea spre învățare și dezvoltare personală. În IT trebuie să fii mereu bun și în pas cu dezvoltarea tehnologiei. Tot ce faci devine un mod de viață dinamic și te predispune să îți depășești limitele, care credeai că poate de curând au fost atinse. Mă pasionează tot ce e legat de – comunicare, brand și motivație profesională într-o organizație. Mă inspiră ideile și atitudinile indivizilor care aleg să trăiască profesional asumat și vizionar.
Pentru mine, anul 2017 a fost un an de referință profesional. În februarie am acceptat provocarea unui rol de coordonare într-o companie IT de produs, iar din noiembrie am înființat comunitatea HRforIT pentru Iași.

Înscriere

Costul de participare este de 200 RON / participant.
Te poți înscrie completând acest formular sau trimite un email la diana.avirvarei@hrise.ro