CUPRINS:
1. GDPR – termeni și condiții
2. Politica cookie
3. Evenimente – termeni și condiții
4. Drepturile de proprietate Intelectuală
5. Politica de vânzare online
6. Înregistrarea la un eveniment
7. Facturare și plată
8. SPAM
———————–

1. GDPR – termeni și condiții

1.1 Acest text reglementează procedura de GDPR pentru prezentul site, respectând:
• Regulamentul din 2016 /679 (UE) emis de Parlamentul European – privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date
• Directiva 95 /46/ CE – Regulamentul general privind protecția datelor
• Legea 677/2001 – cadrul național – privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date
• Alte reglementări ale Autoritatății Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, înființată din 2001
• Data loss prevention (DLP).
1.2 Definiții
• Informație cu carcater personal – orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”).
• Persoană fizică identificabilă – este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
• Informație personală – orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă ce aparține din zona private, fără să existe nici împărtășire din partea ei.
• Informație privată – o informație confidențială a persoanei vizate. Informație cu caracter sensibil și special, cu acces limitat la accesare, control și prelucrare. Include libertatea individului de a decide dacă comunică acea informație.
1.3 Scop și temei legitim:
Pentru colectarea, prelucrarea și stocarea datelor cu caracter personal avem următoarele scopuri legitime:
 Codul fiscal cu Normele de aplicare – pentru transparența datelor de identificare pentru factură și contract.
1.4 Clasificare informațiilor cu caracter personal
Documente ce conțin informații cu caracter personal: CI, facturi, contracte de prestări servicii, jurnae de plăți, extrase de cont, alte documente contabile, testimoniale, poze, comentarii, cookies.
1.5 Tipuri de informații cu caracter personal:
nume, pseudonim, CNP, adresă, număr mobil personal, adresă de email, cont bancar;
CI – poză buletin, data emiterii, data eliberării, data nașterii, serie, nr., CNP, adresa din domiciliu, adresa din viza de flotant;
1.6 Persoa desemnată ce pot opera și au acces la informațiile cu caracter personal ale utilizatorilor: Diana Avirvarei sau orice altă persoană împuternicită de aceasta în scris.

2.1 Acest document reprezinta informarea utilizatorilor despre prezența cookie-urilor pe site, iar pagina curenta web utilizează și folosește cookie-uri.
2.2 Un HTTP cookie conform definiției de pe Wikipedia – numit și cookie pe internet, cookie Internet, cookie browser sau simplu cookie) este o mică bucată de date trimise de pe un site web și stocată pe computerul utilizatorului de către browser-ul web al utilizatorului în timp ce navighează utilizatorul. În continuare, definiția explică și scopul – Modulele cookie au fost concepute pentru a fi un mecanism sigur pentru ca site-urile web să-și amintească informațiile statale (cum ar fi articolele adăugate în coșul de cumpărături într-un magazin online) sau să înregistreze activitatea de navigare a utilizatorului (inclusiv făcând clic pe butoane, conectându-se sau înregistrând paginile vizitate în trecut). Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a reaminti informatiile arbitrare despre care utilizatorul a intrat anterior in campuri de formular cum ar fi nume, adrese, parole si numere de carti de credit. Astfel, cookies vor fi folosite cu scopul general folosiți și de alți utilizatori – pentru o experiență plăcută și rapidă.
2.3 Scopurile de utilizare pe această pagină sunt pentru: o experiență optima din punct de vedere a performanței website-ului, pentru a putea extrage date legate de numărul vizualizărilor / vizitatorilor, ce a fost mai mult vizualizat, îmbunătățirea terți – facilitatori de spoturi publicitare, sau completări de formulare parțiale, sau cumpărături în coșul electronic nefinalizate.
2.4 Un cookie nu este un bug, nici virus. Cookie stocheaza informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, într-un document de mici dimensiuni.
2.5 Link-uri ajutătoare pentru gestionarea cookies:
• Cookie settings in Internet Explorer
• Cookie settings in Firefox
• Cookie settings in Chrome
• Cookie settings in Safari

3. Evenimente – termeni și condiții

3.1 Agenția HRISE funcționează pentru moment ca personalitate juridică sub formă de PFA, organizată în conformitate cu legislația din Romania și cu legislația Uniunii Europene și activează în:
1. Domeniul soluțiilor integrate de HR, precum:
recrutare (recrutare directă, headhunting, recrutare clasică)
oferire de consultanță pentru start-up-uri
estimări de piață și trenduri
evaluare și plan de repoziționare
evaluare și plan de retenție
branding de HR
comunicare și PR intern și extern
creare de procese și politici
HR administrativ
SSM și SU;
2. organizării evenimentelor de tip meetup, conferințe, workshop-uri legislative din zona de HR;
3. organizării evenimentelor de business personalizate pentru mediul de afaceri și B2B Public Relations;
4. Training-uri.
3.2 Agenția HRISE este identificabilă sub numele AVÎRVAREI DIANA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, cu sediul în Str. Vasile Lupu, Nr. 120 A, Bl. S5, Et. 2, Ap. 6, Jud. Iași, Cod 700345, identificabilă cu CIF RO 39276517 /03.05.2018 – Nr. Reg. Com. Și F22/588/03.05.2018. CONT IBAN nr. (RON) – RO 08 INGB 00 00 99 99 07 92 52 79, la Banca ING Bank N.V. Amsterdam – sucursala Iasi, reprezentată legal prin Diana Avîrvarei, și în online WEB: www.hrise.ro cu mail: diana.avirvarei@hrise.ro și mobil: 0741 15 10 14.
3.3 Agenția HRISE iși rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului precum și Termenii și Condițiile, desigur notificând Utilizatorul sau partenerii HRISE prin afișarea pe site a ultimei actualizări sau a comunicărilor informative despre actualizările și/sau schimbările realizate. Orice modificări care afectează într-o măsură semnificativă Utilizatorul sau un partener al în relație cu HRISE sau eventuale modificări aduse activităților de prelucrare a datelor cu caracter personal ale utilizatorului sau partenerului HRISE, vor putea fi notificate acestora sub forma unui e-mail, SMS sau mesaj afișat pe site, cu un accept în prealabil de folosi unul din canalele anterior menționate.

4. Drepturile de proprietate Intelectuală

4.1 Întregul conținut al site-ului www.hrise.ro – conținut scris, imagini (statice sau dinamice), logo-uri, alte reprezentații ce definesc identitatea agenției (elemente grafice sau multimedia) existent pe site este proprietatea exclusive HRISE sau a Dianei Avirvarei fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare) şi sunt protejate prin Legea drepturilor de autor şi prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Încercările de a le prelua, prin orice mijloace, sunt ilegale şi, în măsura în care vor fi sesizate, vor fi deferite justiţiei. În lipsa acordului exprimat în mod expres de către agenția HRISE sau de către Diana Avirvarei, orice reproducere, modificare sau afișarea a conținutului, e strict interzisă. Orice altă utilizare, inclusiv distribuirea, reproducerea, republicarea, modificarea, afișarea sau executarea conținutului acestui site nu este permisă fără obținerea consimțământului prealabil scris din partea Agenției HRISE.
4.2 Folosirea datelor cu acordul reprezentatului agenției HRISE (adică Diana Avirvarei) se va face cu un acord separat.
4.3 În eventualitatea unor comentarii licențioase, denigratoare şi/sau tendenţioase, sau postările de acest fel Agenția HRISE își rezervă dreptul de a șterge de pe pagina oficială sau de pe paginile rețelelor de socializare ale agenției HRISE.
4.4 Articolele scrise și publicare pe pagină, implicand din partea unui utilizator copierea şi publicarea acestor materiale (parţial sau integral) se poate face numai cu acordul în scris din parea Dianei Avirvarei, iar încălcarea acestei prevederi se va înscrie în încălcarea prin folosire a dreptului de proprietate intelectuală și se va folosi legislația în vigoare pentru încălcarea unui drept.

5. Politica de vânzare online

5.1 Accesul în vederea înregistrării și participării la evenimente este deschis oricărei persoane.
5.2 Agenția HRISE își rezervă dreptul de a restricționa/limita numărul de participanți, în cazul în care numărul de participanți a fost atins, sau dacă ar putea prejudicial sau au prejudiciat deja imaginea sau reputația Agenției HRISE.
5.3 Costul – toate tarifele prezentate pe pagină sunt exprimate în RON și includ T.V.A.

6. Înregistrarea la un eveniment

6.1 Site-ul dă posibilitatea de înregistrarea online pentru participarea la evenimentele prezentate. Acest lucru implică completarea unui chestionar de înegistrare, adăugarea biletelor în coșul electronic și efectuarea plății, prin una dintr modalitățile ce implică transfer bancar. În lipsa finalizării procesului de plată a ceea ce este în coș, nu atrage după sine înregistrarea la eveniment.
6.2 Completarea formularului de către persoana fizică sau persoana juridică va avea responsabilitatea pentru corectitudina datelor – ele vor fi valide, corecte și complete la data înregistrării.
6.3 Agenția HRISE are dreptul de a anula o înregistrare în urma unei notificări, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
Dacă banca emitentă a cardului duce tranzacția ca fiind neacceptată – pentru plățile online;
Dacă nu validează tranzacția și plata prestatorul – agenția HRISE;
Dacă datele sunt incorecte și incomplete;
Sau dacă numărul de locuri disponibile a fost atins. Agenția HRISE va restitui banii în 10 zile lucrătoare, de la data plății efectuate.
6.4 Anularea unei participări va fi prin notificare scrisă la adresa diana.avirvarei@hrise.ro și se face în următoarele condiții;
INTEGRAL – dacă este realizată cu cel puțin 5 zile înaintea desfășurării evenimentului și este menționat și în contractul de servicii acest aspect;
PARȚIAL, adică 30% – dacă anularea este realizată cu 3 zile înaintea desfășurării evenimentului;
0% dacă Anularea este realizată cu mai puțin de 3 zile înaintea desfășurării evenimentului sau nu a fost nici comunicat în scris.
6.5 Politica de restituire cuprinde două posibilități:
Plată online – în contul din care s-a făcut plata online;
Virament bancar – pentru sumele plătite cu OP sau transfer bancar.
6.6 Modalități de plată:
virament bancar – după transmiterea de către companie a facturii fiscale către benerifiar;
plată cash direct la eveniment;
plata online direct din website-ul HRISE

7. Facturare și plată

7.1 Costul de participare include participarea la toate sesiunile evenimentului incluse în pachetul de participare achiziționat, materialele de lucru, și dacă este cazul toate coffee breaks sau lunch-uri oferită cu ocazia evenimentului.
7.2 Factura va fi emisă după primirea formularului de înregistrare sau a emai-ului unde se cere înregistrarea și va fi transmisă în format electronic ulterior. Atât în cazul de plată online, cât și OP/ transfer bancar, plata se va efectua înainte de eveniment, în baza facturii primite din partea agenției HRISE, pe e-mail.
7.3 HRISE nu are dreptul și nu va solicita utilizatorului prin niciun mijloc de comunicare remote de genul e-mail/telefonic/SMS, etc., detalii sau informații referitoare la date cu caracter personal considerate sensibile, sau date confidențiale în orice situație, conturi/carduri bancare sau parole personale.
7.4 HRISE nu își asumă nici o responsabilitate, în situația în care utilizatorul ar fi sau este prejudiciat sub orice forma de către un terț care pretinde ca este reprezentant HRISE sau că reprezintă interesele agenției.

8. SPAM

8.1 Agenția HRISE nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat adresa de email sau adresa, prin completarea formularului, poate opta pentru retragerea acestei adrese de e-mail, prin transmiterea unei solicitări scrise.

©- Ultima modificare: octombrie 2018 – HRISE